top of page
212132f5-4523-481c-83b5-7f4f0088aec4_edited.jpg

Over
Ed

Hij is in de wieg gelegd om mensen blij te maken. De altijd energieke en positieve horecaduizendpoot Ed Hoogendijk is Chef-kok, ondernemer, tv-kok, organisator, echtgenoot en bovenal vader. “Ik probeer altijd heel dienstbaar te zijn voor anderen.”

 

Horeca gaat verder dan het runnen van een eigen zaak, vindt ondernemer Ed Hoogendijk, die altijd op zoek is naar mooie samenwerkingen. Hij begon in 1995 samen met zijn vrouw Miranda Bistro een restaurant in Delft en 2006 opende ze nog twee restaurants. Hij ontwikkelde en zette zich in voor verschillende projecten zoals Uit eten met Ina, een maatschappelijk project voor alleengaanden, Ontdek Culinair Nederland en organiseerde veel evenementen zoals o.a; Delft Serveert, Aan tafel bij Lambert en Villa Arsenaal. Alles draaide als een tierelier, vertelt Hoogendijk trots. Vanaf 2015 was Ed wekelijks te zien op RTL4 in het TV programma Nederland Proeft. In 2016 werd hij nog uitgeroepen tot Meest Markante Horecaondernemer van Zuid-Holland-Noord van KHN. 

In 2018 heeft Ed samen met zijn gezin het avontuur opgezocht door te verhuizen naar Ibiza. Al snel verloor hij zijn hart aan het eiland. Voornamelijk de pure, lokale en verse producten trokken Ed zijn aandacht. Het duurde dan ook niet lang voordat hij zijn passie voorzette en nu als chef-kok werkzaam is op het eiland. 

IMG_5220-min.jpg
bottom of page